Frivillighetens år 2022

Frivillighetens år 2022

Publisert av Elisabeth Aardal den 19.08.21.


Frivillighetens år 2022 

Frivillighetens år skal være en drahjelp for organisasjonenes arbeid for å få økt oppslutning. Året passer for alle typer organisasjoner i alle størrelser. Det skal være enkelt for organisasjonene å delta i året. Frivillighetens år 2022 skal handle om organisasjonenes medlemmer, tillitsvalgte, ansatte, styremedlemmer, givere og om aktivistene.

Dette er et nasjonalt tiltak, sjekk ut siden https://frivillighetensar.no for fullstendig informasjon.


 

Forslag til tiltak for velforeninger i Haugesund i forbindelse med Frivillighetens år 2022

VÅR DAG er en kampanje som involverer alle i den norske frivilligheten – hver eneste organisasjon og forening oppfordres til å velge seg sin dag for å være med å feire VÅR DAG! 
Dagen deres kan dere bruke til det dere vil. Det viktige er at lokalsamfunnet får anledning til å se hva slags organisasjon dere er og hva slags aktiviteter dere driver med. Dette kan være en Gatefest, Åpen idrettshall, Stand på bytorget, Konsert, Teaterforestilling, Brettspillkveld 

Etter den 25. august kan alle foreningene søke om opp til 25 000 kr til lokale arrangementer som skjer på sentralorganisasjonen sin VÅR DAG. Når denne sentrale Vår Dag blir kommer vi tilbake til etter lanseringsmøtet 25. august som skjer på Zoom. Link til påmelding her.


Vi oppfordrer tillitsvalgte og ansatte i både lokallag og organisasjoner til å melde seg på møtet.